Do te promovohet libri im i ri për aleancën strategjike Shqipëri-Turqi


Kam kënaqësinë të ftoj miqtë, shokët, dashamirët dhe lexuesit e mi në promovimin e librit tim të ri “Konteksti rajonal i aleancës strategjike Shqipëri-Turqi”, që zhvillohet në datën 21 shkurt 2024, ditën e mërkurë, ora 17.00, në hotel Tirana. Ceremonia organizohet nga botuesi i librit Fondacioni Çamëria “Hasan Tahsini”.

Le ta ndajmë bashkë gëzimin e librit tim të ri!

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti

Urime të përzemërta! 👏👏👏

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Hiqmete Daja

Te falenderoj qe ftesat per promovimin e librit tend i ben publike dhe fton cilindo qe ndjek e pelqen krijimtarine tende. Do te marr pjese me kenaqesi dhe te uroj ty por edhe ketij libri rrugetim te mbare!

Suksese mik i çmuar!

2

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Natasha Shpuza

Urime suksese shendet paste jeta juaj

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Natasha Shpuza

GIPHY

Ejup Ajdini

Urime dhe shumë suksese të tjera.

Fatbardha Behri Kaci

Urime Profesor!

Sami Milloshi

Shaban Murati

Urime Ambasador.Je i pandalshëm.

Efraim Murseli

Urime

Suksese

Petrit Mulaku

Ju lumtë për punën kaq të vlefshme dhe të palodhshme!

Kastriot Ahmati

Përsëri në shkollë 4 stacked math books ngjitës

Kastriot Ahmati

Stories Stickers in Feed colorful confetti over the word congrats ngjitës

Zenel Hoxha

Urime! Suksese te tjera miku im!

Bexhet Pulleja

Urime e si gjithnji suksese mik i nderuar diplomat I mrekullueshem Zoti Shaban Murati

Arben Karapici

Libri eshte nje argument i shendoshe diplomatik per kete aleance me Turqine, kaq e rendesishme si per Shqiperine dhe shqiptaret ne rajon.

Urime Ambasador Murati , Pergezime gjithashtu edhe per Fondacioni, qe e botoi Çameria, “Hasan Tahsin” !!

  • 1ditë
  • Pëlqej
  • Përgjigju
  • Redaktuar

Hysen Arapi

Urime i nderuar ambasador! Shpresoj se shpejti ta kem ne dore librin , thesarin me te ri te veprimtarise tuaj. Respekt!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Albert Nesimi

Urime profesor i nderuar!👏

Halil Rama

Urime ambasador

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Sabahudin Kollari

Urime! Allahu te ruajt e te dhashte shendet per kontributin qe i dhe Shqiptarise!!!

Sabahudin Kollari u përgjigj

 ·

2 përgjigje

Behxhet Jashari

Urime dhe suksese… po ku do ta gjejmë në Shkup?

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Safet Merovci

Përgëzime për librin më të ri, ambasador Shabani! Juve ju uroj shëndet të mirë e librit rrugëtim të mbarë!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Shpendi Topollaj

Urime!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Orges Spahiu

Urime e pergezime!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Zeqir Kadriu

Të lumtë profesor, sukseset dhe penda e juaj të mos pushofshin!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Bislim Ahmetaj

Urimet më të zgjedhura Ambasador, për punën tuaj të jashtëzakonshme në fushën e marrëdhënieve ndërkombëtare të Shqipërisë. Do të jem prezent si gjithmonë 👋

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Fatos Ahmati

Urime dhe shume suksese i dashur Shaban!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Kozeta Mamaqi

Sa deshire do te kisha te behesha pjese e gezimeve tuaja! Urime! Suksese! Perqafime!

[Furnizimi i lajmeve] Juneteenth 2021 orange stamp with African chevron pattern ngjitës

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Dede Prenga

Suksese Ambasador, krijimtaria juaj eshte me shume vlera per te sotmen dhe te ardhmen e kombit ne lidhje me njohjen vazhdimin dhe zhvillimin e maredhenieve te fqinjesise dhe miqesise me interes reciprok.

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Abdullah Gjongecaj

Urime !

Pano Hallko

Urimet më të mira, Ambasadori ynë i shquar!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Munir Hoxha

Shumë urime e suksese të mëtejshme miku im Ambasador Shaban Murati !

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Perparim Kabo  · 

Ndiqe

Urimet e mia me te mira…puna juaj ka ne themel te verteten

Perparim Kabo u përgjigj

 ·

2 përgjigje

Nexhat Krasniqi  · 

Ndiqe

Urime e përgzime profesor i nderuar Shaban Murati !

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Gazmend Pula

Urime, respekt dhe suksese te metejme, Ambasador i dashur!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Arben Tafaj

Shume urime i nderuar ambasador Shaban Murati!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Rexhep Hida

Urime.

Skender Doda

Përshëndetje ambasador Shaban Murati. Do të jem me kënaqësi.

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Sier Pino Vaso

Urime !

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Qazim Muska

Urime dhe suksese perhere!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Rita Filipi

Urimet më të mira prof. Shabani!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Lutfi D Morina

Urime Ambasador!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Valentina Hysi

Urimet me te mira profesor!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Donika Rrapi

Urimet me te mira e suksese librit !

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Alfred Cako  · 

Ndiqe

Suksese!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Baki Dervishi

Shumë urime dhe suksese të mëtejshme me penën tuaj z.ambasador . Respekte dhe paçi shëndet dhe lumturi në jetë .

Përsëri në shkollë 4 stacked math books ngjitës

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Taulant Dedja

Urime i dashur Ambasador!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Bob Vit Vito

Urime per punen e palodheshme, kontributin e madh qe jep ne shkrimet e tua te mrekullushme ,pune qe ndihmon ne ndergjgjen kombetare . Ju mbushni prej kohe ” nje boshllek” qe nuk ka pase askush kurajo,dije,inteligjence ta zhvilloje si ju. Complimenti Prof.

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Arben Ibrahimi

Urime profo!

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Vasil Kushi

PROFEDÒR I DASHUR !OH SA KEQ QE PO ME VJEN.JAM NE SHTRAT,I SEMURE.UNE UROJ PERHERA SHENDET DHE NJE PENE TE LEHT PER TI DHENE DRITE GJITHE PROBLEMEVE TE SHQIPERISE.VLLAZERISHT PERQAGIME.

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Hysen A Zeka

Urime profesor !

Shaban Murati u përgjigj

 ·

1 përgjigje

Shiko më shumë komente

50 nga 58

Shkruaj një koment…

Shaban Murati

Shaban Murati

Shaban Murati

Facebook

Jeni shokë në Facebook

Jeton në Tiranë, Shqipëri

Die, 9:57 MD

Shaban