E “cmendur jam!Bona_Shehu


Bona_Shehu

Ai’ shikimi yt i keq

Mua me çmend.

Buzëqeshja juaj

Me tundon!

Nuk e shoh veten c”far bej kur jam me ty.

E’ çmendur jam ndaj vullnetit tënd

për të më gëlltitur kështu si jam!

Rrëmbyeshëm dua te puth.

çdo centimetër te trupit tënd

relaks dua te bej .

Ti a”e di se çfarë po bej un me duart e mia !

Te tregoj tani jo’ jo’ me mir jo.

C’farë jeni në gjendje ju te ndjeni nga e gjithë kjo.

Ju bie qetësinë apo do te kerkosh dicka me shume.

U”në e humbas rrugën time

Drejt shqisave te tua kur ju jeni me mua.

Duke rrëshqitur gishtat mbi trupin tënd

Si i lis dikund me cjerr a”e di cfare dëshira?

O”h sa e cmendur dhe e dehur jam.

Me atë erën tënde te nje njeriu të uritur per instinktet e mia.

E “çmendur jam un jam dakord

I gjithë intimiteti im është per ty gjithmonë me tërbim.

Ç” fare Çmendurie.