Festo i dashur-Edna Kapurani


Edna Kapurani

Festo i dashur!!!

Festo i dashur ikjen time..

gotat thyeji nga gëzimi ..

të kaluarës vuri flakën..

nise jetën nga fillimi!!

Mbyte dhimbjen nëpër verë..

dhe vallzo deri në mëngjes..

kujtimet hidhi në erë..

që as grimcë më mos mbes!!

Pastaj në buzë të tjera…

thithe mushtin e lirisë..

endu i dashur endu..

në rrugicat e dashurisë!!!

Natën lyeje me ngjyra …

ditës jepi zërin tënd …

se në këtë botë I dashur..

për ne të dy nuk ka më vend!!!

Festo i dashur ikjen time..

në sy të kesh veç lot gëzimi..

dhe kur unë të jem tretur..

ti nise jetën nga fillimi!!!!

Festo i dashur ikjen time..

në sy të kesh veç lot gëzimi..

dhe kur unë të jem tretur..

ti nise jetën nga fillimi!!!!