Hristos Ballabanidhis-Hap pas hapi ( βήμα βήμα )Shqipëroi Lefter Shomo


gjitha sonte ligjërojnë ,të luten, të ftojnë,që të kthehesh therrasin

Sa jetuam ne dje, si muzika i ndjej,

plot me mall më përqafin.

Sonte gjithçka ligjëron, për momentet tregon që një jetë do mbeten. .

Sërish puthjet lakmoj e të fshehtat rrëmoj që i more me vete.

Hap pas hapi , ndjej sërish se do kthehesh

Si një valë do më perkëdhelesh

T’ njëjtën ngjyrë do kenë mbrëmjet e vona

Gri gjithmonë dhe ti s’ erdhe akoma.

Sa çaste të bukur përreth kur të ndjej,t’ jesh ti e imja frymë..

Të më qeshësh serish dhe për jetën të dish, unë as pipëtimë..

Sa çaste të bukur ,shtëpisë boshe prapë të hysh, të barasësh

Puthje kur më dhurosh,gjëra pak të kërkosh dhe të shumta të marrësh.

Hap pas hapi …………

Shqipëroi Lefter Shomo