Iluminizmi im


D.A

Kjo histori u dërgua në sajt nga FF8F3ENCJP nga Sacramento, Kaliforni.

Në Kaliforni si fëmijë në vitin 1967 pata përvojën time të parë të UFO-ve që pati një efekt “të thellë” mbi mua dhe ka pasur gjithë jetën time. Dhjetë mijë njerëz raportuan anomalinë në qiellin e Sakramentos atë verë.

Incidenti, po ashtu, ndodhi në bazën ajrore Malmstrom në Montana rreth disa ditë më vonë. Informacioni ishte saktësisht i njëjtë me pamjet në Sacramento, përveçse kodet mbi armët bërthamore ishin komprometuar. Kishte TRE ngjyra ;Orbs ngjyrë portokalli-pjeshkë, “TRE”, që shiheshin.

Kjo më ka përndjekur gjithmonë dhe në kohën kur ndjeva se e dija se çfarë ishin dhe çfarë po bënin atë natë. Për shkak të kësaj eksperience u bëra aviator dhe shërbeva në marinën amerikane deri në pension. Nuk mund t’i ndaj gjërat që pashë në marinën amerikane, sepse është e klasifikuar.

Ne jemi në komunikim me qenie jashtëtokësore dhe kemi qenë prej disa kohësh dhe “Valiant Thor” është një fakt dhe jo një episod psikotik në historinë tonë. Ne jemi shumë më të avancuar nga sa e di shoqëria!

E vërteta për këtë do të dalë shumë shpejt tani dhe të gjithë duhet ta dimë se ka dashamirësi dhe keqdashje me të cilat përballemi në të ardhmen.

Unë nuk përpiqem të artikuloj se jam një “alien” sepse vërtet nuk e di përgjigjen. Unë jam faktori AB- gjaku dhe kam mësuar shumë për atë që ne “THAMË” se dimë për këtë anomali në prejardhjen njerëzore. Mendoj se jemi në prag të gjetjes së përgjigjeve përfundimtare për këtë dhe histori të tjera vërtet konfuze në të kaluarën tonë.

“Lutjet e mia janë me ne të gjithë” tani dhe në të ardhmen.