Inatin ma të madh e kam…Ruzhdi Keraj


Inatin ma të madh e kam

kur ma prishin miqtë

jo ato qe përshëndes rrugës

kafeve

as ato qe te përdorin për

ndonji ndere ,e mandej

te kthejnë krehët.

Jo mor jo e kam për ata

qe ndamë kafshatën e gojës

dertet e hallet ,bashke

I shohë dhe ndjeje dhimje

Jo pse qeshen me kostumin

tem te vjetër, na bajme shaka

as pse nxora qindarkat me pagu

kafen e ato te turpnum n’mes

tavolinët m’lane

por se jemi largu aq shume

prej njeni tjetrit

dhe harrun se shoqnija e mire

nuk asht leku ,por zemra e bardhe!