Kemi zeje dhe makineri të plota të paprekura jo nga toka, të ndërtuara nga inteligjenca jo-njerëzore


Kemi zeje dhe makineri të plota të paprekura jo nga toka, të ndërtuara nga inteligjenca jo-njerëzore

Regjisori dhe gazetari investigativ Jeremy Corbell ka disa vite që po shqyrton fenomenin UAP . Filmi i tij ” Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers ” i shtoi njëfarë besueshmërie çështjes Bob Lazar , duke i lejuar njerëzit t’i jepnin atij një pamje tjetër të historisë së tij. Kontributi i tij për të kuptuar UFO-t nuk mund të mohohet dhe për këtë arsye ai ka intervistuar shumë njerëz autentikë që kanë përjetuar fenomenet.

Corbell ka mahnitur entuziastët e UFO-ve me dëshminë e tij mbi fenomenin dhe informacionin që mori gjatë studimit të UFO-ve. Me qendër në Los Anxhelos, Kaliforni, ai është një artist bashkëkohor dhe regjisor investigativ i cili ka kryer kërkime gjithëpërfshirëse mbi tema të tilla si nanoteknologjia, eksplorimi i hapësirës ajrore dhe sistemet ekzotike të shtytjes. Për më tepër, ai ka ekzaminuar tërësisht jetën dhe zbulimet e “kumbarit të komplotit” misterioz John Lear .

Corbell është paraqitur në mediat kryesore të lajmeve si The Washington Post, CNN, Fox News, etj. Ai dhe gazetari George Knapp janë dy individë që kanë çuar UFO-t në mediat botërore. Corbell ishte i vetmi civil i emëruar gjatë seancës historike të Kongresit për UAP në maj 2022 .

Më 24 janar 2023, ” WeaponizedPodcast.com “, e organizuar nga Corbell dhe gazetari investigativ George Knapp, shfaqi publikimin e një imazhi. Kjo shënoi herën e parë që publiku amerikan kishte akses në një UFO të caktuar në një zonë konflikti aktiv, sipas Corbell, i cili gjithashtu ndau imazhin me Fox News Digital. Imazhi ngre shqetësime për luftëtarët pasi ata nuk mund të përcaktojnë se cilës pasuri i përket.

Corbell tha: “UAP-et e kontrolluara në mënyrë inteligjente merren nga radarët, shihen nga pilotët dhe angazhohen nga ushtria jonë në baza ditore” dhe argumentoi se “nuk ka asnjë arsye” që publiku amerikan të mos lejohet të shohë këto video. “Kjo pamje nuk lëshohet kurrë për publikun nëse nuk u zbulohet gazetarëve,” tha Corbell, i cili shpjegoi se klipi katër sekondësh i ” Mosul Orb ” ishte pjesë e një njoftimi më të madh, të brendshëm të klasifikuar nga DoD për të destigmatizuar raportimin ushtarak të UFO-ve.

Corbell diskutoi për Mobul Orb në emisionin e Russell Brand , duke zbuluar se ai mori pamjet ekskluzive të një “UFO të kapur në zonën e konfliktit” nga informimi i klasifikuar që u drejtua nga Jay Stratton , ish-kreu i grupit të punës për UFO të Pentagonit. Gjatë karrierës së tij të gjatë duke punuar me agjenci të ndryshme të inteligjencës, Stratton mund të ketë parë më shumë se kushdo tjetër nga dosjet e fshehura të UFO-ve të Pentagonit.

Stratton ishte përgjegjës për pothuajse të gjithë aktivitetin e lidhur me UFO-t nga viti 2008 deri në vitin 2021. Ai mbajti një pozicion të spikatur në Inteligjencën Detare dhe u huazua në Agjencinë e Inteligjencës së Mbrojtjes, ku u specializua në inxhinierinë e kundërt. Ishte Stratton ai që zgjodhi të përdorte termin UAP, ose fenomene ajrore të paidentifikuara, në vend të UFO-ve. Së bashku me Dr. James Lacatski, një shkencëtar raketash, ai shqyrtoi raportet e këtyre avionëve të panjohur dhe besonte se duhet të kishte një ent të centralizuar përgjegjës për analizimin e tyre.

Corbell i tha Brand-it: “Unë po përpiqem të vendos përsëri benzinën në këtë zjarr dhe të sigurohem që ata të përpiqen ta shuajnë atë në mënyrën e duhur për publikun amerikan dhe atë global… Ky është një UFO direkt. Ata janë siguruar që të mos jetë një tullumbace, janë siguruar që të mos jetë satelit.

Nëse e shihni ndonjëherë videon që shpresoj ta bëni, lëviz nga ana e djathtë e ekranit tuaj në të majtë, ajo është nën kontroll inteligjent dhe nuk është e jona, nuk është e Kinës, nuk është e Rusisë. Ky nuk është një tullumbace, por një makinë inteligjente e kontrolluar që është e avancuar dhe ne nuk e dimë se nga kush është.”

Më tej, Brand e pyeti Corbell-in: “Sa thellë mendoni se shkon ky kontakt, e dini kur thoni se qeveria nuk dëshiron që njerëzit të shohin rruzullin e Mosulit? Cilin mendoni se është lloji i kontaktit që ata kanë pasur? Çfarë mendoni se donte të thoshte Reagan kur tha në shfaqjen e Close Encounters se ka vetëm pak njerëz në dhomë që e dinë se sa reale janë këto gjëra? Sa thellë mendoni se ka shkuar kontakti dhe a mendoni se ndikon në ngjarjet këtu?”

Corbell u përgjigj: “Unë e di, me siguri, dhe më është vërtetuar, pa asnjë dyshim, se ne kemi mjete dhe makineri të plota, të paprekura, të cilat ne jemi përpjekur t’i rindërtojmë. Dhe unë vetëm do ta them, njeri. Këto makina? Ata nuk janë nga këtu. Kushdo që i ka ndërtuar këto, duket se është një inteligjencë jo njerëzore.

Unë e di, me siguri, se ka pasur komunikime ose komunikime të kufizuara, me këdo që të jenë këta ndërtues… ne do t’i quajmë ata banorë, ose ndërtues të këtyre zejeve. Tani, a po na thuhet e vërteta, kur kemi pasur këto komunikime me këta ndërtues apo banorë, apo jo? Dhe këtë, nuk e kam idenë. Si mund ta dija?

Por unë e di se ne kemi programe të kundërta inxhinierike, shfrytëzimi, për teknologjinë jotokësore dhe kam sjellë dëshmitarë. Unë kam sjellë dëshmitarë, publikisht, si dhe privatisht, kam sjellë dëshmitarë… pra, brenda qeverisë. Njerëzit e dinë se kush janë. Dhe unë do të sjell më shumë njerëz përpara që kanë punuar në të vërtetë në këto teknologji. E verifikuar, e mirëfilltë, pa mister. Ata kanë qenë pjesë e këtyre SAP-ve të inxhinierisë së kundërt – Programet Speciale të Aksesit. Pra, shiko, burrë, po ndodh.”

Corbell beson se ka disa informacione të rëndësishme që fshihen në lidhje me kontaktet jashtëtokësore dhe teknologjitë e avancuara, të cilat mund të kenë implikime të rëndësishme për të kuptuarit tonë të realitetit dhe vendin tonë në univers.

Ai sugjeron se arsyeja e fshehtësisë është sepse kjo teknologji mund të armatizohet dhe të sigurojë një avantazh masiv për vendin që mund ta përsërisë atë. Ai gjithashtu përmend se kjo temë është klasifikuar në nivelin më të lartë të Sigurisë Kombëtare si në SHBA ashtu edhe në qeveritë e tjera dhe se po bëhen përpjekje për të studiuar dhe riprodhuar teknologjinë.

Në intervistën e mëtejshme, Brand solli temën e Bob Lazar , duke thënë se ai beson se ai është i ligjshëm dhe e pyeti Corbell-in për mendimin e tij për Lazarin. Corbell tha se Lazar ishte ngarkuar nga ushtria amerikane për të ndryshuar teknologjitë jotokësore nga një anije kozmike e stilit të diskut.

“Kam biseduar me punonjës të tjerë që e panë të shkojë atje, të zbresë nga autobusi dhe të zbresë në S4 që është emri i ndërtesës ku ai punoi në këto teknologji jotokësore. Ne kishim nëntë anije të paprekura, “tha Corbell.

Corbell theksoi se hedhja poshtë mesazhit të Lazarit duke sulmuar personazhin e tij është një gabim i rrezikshëm dhe se sinjalizuesit si Lazar janë të rëndësishëm për nxjerrjen në dritë të informacioneve të ndjeshme të qeverisë. Ai pretendoi se dëshmia e Llazarit mbështetet me prova, duke përfshirë shikimet nga punonjës të tjerë. Historia e Lazarit është domethënëse sepse hedh dritë mbi gjoja inxhinierinë e kundërt të teknologjive të huaja nga qeveria.

Corbell beson se UFO-t dhe alienët janë vetëm një pjesë e vogël e një fenomeni shumë më të madh dhe misterioz. Ai sugjeron që ajo që po shohim mund të jetë më afër udhëtimit dimensional ose një realiteti alternativ, sesa makinave nga planetët e tjerë. Corbell ka folur me mijëra dëshmitarë okularë të takimeve të afërta, të cilët kanë ndarë histori që tregojnë diçka më të madhe se thjesht makina fluturuese.

Ai përmend Skinwalker Ranch si një shembull, ku ka pasur raportime për një lot në qiell nga i cili dolën qeniet dhe zanatet. Corbell argumenton se gjymtimet e bagëtive janë gjithashtu pjesë e këtij fenomeni dhe nuk mund të ndahen nga shikimet e UFO-ve.