Kopshti i artisteve (liceu artistik)!Ruzhdi Keraj


Na mbollen si lule ne kopsht

n’nji kopshte te begad e pjellore

u rritem filiza ne nji kohe te ftohte

n’nji kohe qe na ngrohte vetem miqesia

me te gjitha aromat e atdheut mbushej kopshti

prej gonxheve te para shperthyn ne tufa

te bukur plot ngjyra dhe arome mijra lule

lulet qe mbulun vendin lulet Liceista

dhe shperndan aromen e fresket neper bote

kopshti ma I bukur I talenteve Liceu I aristeve!