Kur ndjek debatet e Pr. Dr. Xhevat Lloshi-Nga Leonard Pipa


Kur ndjek debatet e Pr. Dr. Xhevat Lloshi ai ka të drejtë në ato që thotë dhe konstaton!

Në debatin e fundit të tij që kam ndjekur unë ua ka thënë shqip të vërtetën:

“Dokumenta për shqipe( gjuhë) të vjetër indoevropiane nuk ka!

Nëse flasim për popullsi tjetër atëherë…”

Kjo është përgjigje shumë korrekte dhe profesionale!

Problemi nuk është me sa duket tek profesori i nderuar në fjalë apo tek profesorët në përgjithësi!

Problemi është politik!

Dhe përtej politikës që i përdor këto çështje e debate për arsyet e saj të pushtetit kurrajua e shkencarit bie në pus!

Nuk mund të akuzojmë shkencën për probleme të politikës!

Ata mund ti akuzojmë si frikacakë, pa kurajo profesionale e gjithka tjetër të kësaj natyre por po nuk hapi rrugë politika nuk ka zgjidhje!

Shendet pellazgë indoevropianë!