Me do ti dhe unë të dua


Me do ti dhe unë te dua

Nuk te kërkoj gja tjetër prej teje

Vetëm kujto gjanat me te bukura

Pavarësisht ti nuk je afër meje

Por mos harro jena kenë te lumtur.

Karakteret tona nuk u përputhen

Por dashuria nuk e bani te pamundurën

Fjalët e tuja dhe fjalët e mija .

I jepshin bukuri jetës si ere trandafili

Trandafilin e ndjeshna ti dhe unë

Unë kshtu per vehte e kuptoj dhe e theme

Nuk i dihet nesër se cfare ndolle .

Prap mund te kthehesh ne vendin tande

Mis te merremi me thashetheme te tjerëve

Do te jetosh si dielli mes reve

Vetëm një fjalë goja na prishi ne te dy .

Por kena mundësi mu bashku përsëri

Ti buzët mi njomje sikur njomet lulet

Ngroheshim.si vesa para diellit

Unë ty nuk te ndërroj me asnje gja .

Është hena dëshmitare qe na ka pa

Me ngule nje shigjet ne zemer

Unë prap te du me gjithe shpirt

Ta provojmë bashkimin dhe njëherë

Zemrat tona mos rrine tu na there.