Mos më trazo ëndrrat!Laureta Malaj


Më lejo ditari im ,

që sot unë ty të shikoj.

Ndonjëherë këto kujtime ,

ndiej mall t’i përjetojë.

Në k’to fletë një botë e fshehur ,

ku kanë ngelur histori .

Vjen një çast do t’i rizgjosh ,

sepse ndjen një nostalgji.

Nëpër rrugët e kujtimeve ,

ecim bashkë në një moment.

Por një kthesë e fatit zbrazur ,

iku larg në tjetër vend.

Në k’to fletët e ditarit ,

ku çdo rresht, ndjen emocion .

Vjen më shfaqesh kaq e bukur ,

dhe në ëndrra më trazon .