Na ka marrë malli…Mimoza Nebiaj


Nga: Mimoza Nebiaj!

Na ka marre malli,

Per nje fjale,

Ta degjojme si me pare,

Na ka marre malli,

Per ate fjale,

Qe e thoshim cdo cast,

Po askush nuk e thote,

Cdo dite qe po kalon,

Njeri- tjetrin po largojme…

Me ka marre malli te vrapoj,

Ne lendinat me bar shume,

Ketu ku u rrita une,

Na ka marre malli,

Oh, cfare te marre,

Per ate shoqeri,

Qe nuk eshte si me pare,

Me ka marre malli,

Per nje fjale,

E thene nga shpirti,

Dhe zemra,

Por gjithshka eshte venitur,

Nuk ka me shoqeri,

Te gjithe per hesap te tij,

Na ka marre malli,

Ah, cfare te marre,

Te vrapoj me vrap,

Vrullin mos ta ndal…

Na ka marre malli,

Te mblidheshim,

Si me pare qe tja marrim,

Kenges ison kush ta mbaj,

Na ka marre malli,

Malli sec na dogji,

Per kohen e bukur,

Qe erdhi kjo dite,

Dhe askush se kujtoi,

Na ka marre malli,

Per te emblen fjale,

Tani me nuk do tja dije,

Te fusin ne dhe te gjalle,

Na ka marri malli,

Ta kthejme ate kohe,

Te mblidhemi ne sofer,

Dhe buken te hame tok…

Ah, malli..