Në Vlorë mbirë lulëkuqe-Floreta Malaj


🇦🇱Gëzimi hareja përmbi Vlorë zbritur !

Nëntori i dytë” shkruan historija !

Ismail Qemali dhe Is Buletini

Nga ai ballkon lart flamurin ngritën .

🇦🇱Eshtë ky flamur me gjak trimash larë

Që nuk e kursyen jetën për atdhenë .

Ndaj dhe sot krenarë e mbajmë në duar

Njëzetë e tetë mijë yje”

s’janë për t’u harruar .

🇦🇱 Festo sot moj Vlorë” se je lulëzuar

Me flamuj të kuq ke thurur kurorë !

Mbushur janë sheshet ” plot me lulëkuqe “

Ato mbijnë vetëm në cdo muaj Nëntor!

🇦🇱 Ndaj sot festë ka Vlora”

pret duke kënduar

Të vijnë bijtë e saja ” që amanet kanë”

Rroftë Vlorë e kuqe ” rroftë Shqipërija ,,”

Flamurin me shkabë lart më lart t’a mbajnë .