Një jetë që se kuptuam !Laureta Malaj


Laureta Malaj

Dhe vjen një çast si pa kuptuar,

dhe çdo gjë ikën nga kjo botë .

Dikur me vete shumë gjera mbanim ,

tani çdo gjë ka mbetur bosh .

Një jetë e tërë e hedhur supeve ,

një peshe e rëndë ndër vite mbajtur .

Një histori që s’mund të shuhet ,

edhe pse shihet tani e zbrazur .

Janë vitet që çdokush kaloi ,

në këtë jetë që se kuptoi .

Si një ikonë e hedhur tutje

me disa copa mbetur kërcuqe.