Përmes përshëndetjes-Kasam Shaqirvela


Mund të jetë një imazh i 1 person dhe pije

PËRMES PËRSHËNDETJES

Përmes përshëndetjs,

sime sublime…

ju o miq fisnikë

qofshi në përgëzime

Agimet e bardha

i paçi gjithmonë

në përqafime…

*

Dhe, shijimi i vërtetë

i verës …

është si një eliksir..

Ai gjithmonë vjen

bashkë me muzën

Të jep një ndjesi

hyjnisht të dëlirë

Porsa gota e verës

ta prekë buzën….

Pra ti, shijoje e mos prit,

se jeta s’ta jep më

këtë ditë…

© K. Sh.

Shiko statistikat