Prapë binte shi-Rajo Qoraj


..

Sa e vogel kjo bote ….?

Prape binte shi ,si atehere

Ne rrugicen tone te vjeter

Veç çoshja jone

Atje ne fund e ngrohte

Si çdo here tjeter

Edhe pse ty s’te kam

Veç gjej kujtimet

Aty ku bashke,ndertuam yje

Dhe lagnim shpirtin

Vetem me buze

Rreze shprese ndriqonin qiellin

Andrrat vallzonin

Pa pyete per shi

Ne çoshen tone ne pritnim diellin

Te humbur thelle ne dashuri

Prape edhe sot po binte shi

Sa bote e vogel

Edhe pse s’jemi ne te dy

Ne rrugicen tone ka dashuri

..

R.Qoraj Prill 24

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.