Prit sot e prit mot-Godo Mehmetaj


PRIT SOT E PRIT MOT

Kthehu biro kthehu

prit sot e prit mot

gjunjet me jan prer

dhe nuk ngrihem dot

Hajde biri Nenes

se zemra me thote

me ka djegur malli

rruget laj me lote

Te kishja te vetem

si nje rreze drite

te pres nate e dite

sa me lodhen syte

Me treti meraku

kur do me vije djali

kurbeti ma mori

po me digjet xhani.

Te rrita e mjera

me shume mundime

brengu po me mbyt

mbeta si jetime.

About Post Author