“Radio Gjirokastëra”ti dëgjoja këngët…Godo Mehmetaj


Godo Mehmetaj

 

Radio “Gjirokastëra”

ti dëgjoja këngët ,

isha shume i vogël,

ne prehër te Nënës.

Me to u mësova ,

sa nuk duroj dot,

ato këngë xhani,

i kujtoj dhe sot.

Ato çanin malet ,

ato merrnin dhene ,

i përcillte Gllava ,

përmbi Tepelenë.

Këngë e Argjiros ,

me ato avaze

nuk mu nda nga shpirti

Bashke me këngën labe.

Se me këngët labe ,

dhe gjirokastrite ,

akoma s’ jam ngopur,

sot e kësaj dite.