Sikur!-Blerta Basha


Blerta Basha

Sikur të isha një zog të cicëroja ëmbël,

Të fluturoja nëpër male në fusha e kodra,

Këngës le tja merrja me melodi zemre ngrohtë..

Ti këndoja dashuris tonë sot edhe mot.

Mes cicërimas të pëshpërisja në zemër,

Të hapja dyert e zemrës me mallin e shpirtit,

Të shkruaja një roman për dashurin tonë,

Dhe ti vendosja titullin dashuri e ëmbël e cmendur.

Dashuria eshtë cmenduri e ëmbël,

Kurr smund të marr frymë lirisht,

Nëse nuk përqafoj dashurin tonë,cdo cast,

E ta shtrëngoj fort ,me fijet e zemrës dehur.. marrëzisht!