Syrit tënd…Leonard Pipa


Syrit tënd, e lashë, s’do ja hidhja sytë,

Me njërin ja dola, s’munda për të dytë!

Buzët,o zot buzët, trëndafil me rrëmba,

Sa herë i puthja më shponin si gjëmba!

Nuk po shkoj më tutje se bëj atë gafë!

Boll jam mbytur unë dhe u marr më qafë!

Mos e patë nga shkoi shtajzovallen time?

Sa të mbledh pak zemrën

Se m’u bë thërrime!…

About Post Author