Sytë e njomur-Remzie Rexhbogaj


Me ëndrra të shuara

Sytë më janë njomur

Nga lotët

Eh, sa tingull i trishtë

Qenka melodia e lotit

E unë në hapa të heshtur

Me shpirtin tim të mbytur

Nga dhembja e malli

Udhëtoj së bashku

Me zhgënjimin e kësaj botë

Zeliqare

Ty Erna të pres çdo herë

Që të me zbritësh nga lart

Bashkë me rrezet e diellit

Në agim

Për të m`i dhënë fuqi

Shpirtit tim të thyer

Që ta bëj këtë copë rrugë

Që më ka mbetur.

Remzie Raci Rexhbogaj

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe lule

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 94

Të gjitha reagimet:

2Remzie Rexhbogaj dhe 1 tjetër