Ti je si një lule me vesë!Blerta Basha


Blerta Basha

Ti më je porsi një lule e freskët,

E mbushur plot aromë dhe vesë

Në sytë e tu të bukur s’i nektari,

Shoh veç dashuri dhe shpresë.

Sa herë të shoh ty ndjej veç mall,

Se ti më ke rrëmbyer zemrën time

Ah,kjo dashuria të mbanë gjallë,

Me të gjithë të bukurat kujtime .

Ti më jep gjithë lumturinë e botës,

Më ke shtuar vitet e jetës pafund,

Dashuria jote aq e ngrohtë sa herë,

Si lum mendjen time po ma merr.

Sa herë të mendoj më lë pa mend,

Ti moj bukuroshja ime e vërtetë,

Tik-takun e zemrës më ke shtuar,

Me buzëqeshjen e ëmbël që më jep.

Fytyra jote engjëllore është diell,

Më ndriçon sytë dhe shpirtin tim,

Në sytë e tu lexoj dashuri vërtetë

Se ti je si lulja e bukur me vesë.!!

Blerta Basha.29.Janar.2024

Mund të jetë një imazh i 1 person

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 117

Të gjitha reagimet:

1Λευτέρης Σιώμος