Top Channel hedh në gjyq Olsi Bylykun…


Olsi Bylyku deklaroi sot në një story dhe post se i kishin dërguar që në mëngjes në shtëpinë e tij një fletë-thirrje nga Gjykata për paraqitje,pasi ishte paditur nga televizioni ku ai kishte lindur si një artist në Top Channel.Ai tregon se e ka filluar karrierën e tij aty si personazhi “Kimikati” dhe më pas ka shkuar në një televizion tjetër ku e drejtonte Bes Kallalu “Be Coffee”.Më pas duke punuar te Klanifornia dhe përsëri një rikthim në Top Channel ku i dërgohet një ftesë për në Big Brother VIP 3 për të marr pjesë,por ndodh që sot ai të marr një fletë-thirrje për shkaktim dëmi .Për më tepër shikoni fotot që ka deklaruar ai pas kësaj ngjarjeje.