“Tre ditët e errësirës” nuk janë thjesht fantazi 


Shumë mësues shpirtërorë, që besohet se vijnë nga fusha më të larta, na japin njohuri. Fatkeqësisht, njerëzit shpesh i hedhin poshtë mesazhet e tyre si fantashkencë ose përralla. Megjithatë, kur shikuesit dhe shikuesit, si në të kaluarën ashtu edhe të tashmit, transmetojnë informacione të ngjashme, kjo na shtyn të marrim parasysh rëndësinë e mesazheve të tyre të vazhdueshme.

Profecitë e tre ditëve të errësirës kanë qenë të gjata. Pleqtë e shenjtë, që thuhet se janë të pajisur me mprehtësi hyjnore, kanë folur gjithashtu për këto ngjarje. Ndoshta është koha t’u kushtoni vëmendje këtyre paralajmërimeve, pasi koha mund të jetë e shkurtër.

Herët a vonë, por do të ndodhë

Kjo ngjarje mund të ndodhë në çdo kohë, megjithëse mund të mos ndodhë brenda jetës sonë, por ndoshta gjatë jetës së fëmijëve ose nipërve tanë. Nuk ka një datë specifike, siç mund ta kuptoni. Megjithatë, ka disa tregues që mund të përdoren për të vlerësuar afërsinë e tre ditëve të parashikuara të errësirës.

E gjithë kjo është e lidhur ngushtë me Tranzicionin famëkeq, një kërcim kuantik që njerëzimi, në mënyrë të pashmangshme, do ta përjetojë. Errësira që pason është rezultat i këtij Tranzicioni.

Galaktika jonë është e gjerë, me sistemin diellor të vendosur në skaj të krahut të Orionit . Në thelbin e galaktikës qëndrojnë miliona planetë të aftë për të mbështetur jetën në forma të ndryshme. Që sistemi ynë diellor të integrohet në komunitetin galaktik, është i nevojshëm një kërcim kuantik dhe njerëzit duhet të ngrenë vetëdijen e tyre në përputhje me atë të qytetërimeve të përparuara.

Njerëzimi është i përgatitur për këtë kërcim; ajo që mbetet është Kalimi në palosjen galaktike. Ky tranzicion duhet së pari të ndodhë në vetëdije dhe më pas në formë fizike.

Shënuesit e tranzicionit

Në zemër të galaktikës Rruga e Qumështit qëndron një vrimë e zezë supermasive, jo një Diell Qendror. Kjo vrimë e zezë, e njohur si Shigjetari A, posedon një energji kaq të madhe gravitacionale sa duket e errët. Rritja e fundit e ndezjeve diellore, të cilat ne i përjetojmë si shpërthime të energjisë diellore, është rezultat i aktivitetit të rritur diellor, jo ndikimit të qendrës galaktike.

Dielli mbledh energji dhe përgatitet për një Tranzicion. Ky hap nuk është vetëm për Diellin, por për të gjithë sistemin tonë diellor. Për shkak të energjive nga Dielli Qendror, dridhjet tona rriten, frekuenca zhvendoset, madje edhe vetë Toka pëson ndryshime .

Për t’u përgatitur për Tranzicionin, Toka pëson një sërë ndryshimesh, efektet e të cilave manifestohen si tërmete, uragane, përmbytje dhe fatkeqësi të tjera natyrore. Ndërsa planetët e tjerë tashmë janë të përgatitur për rinovim, planeti ynë mbetet prapa, kryesisht për shkak të hezitimit të njerëzimit për të zhvendosur vetëdijen e tij.

Tranzicioni do të fillojë me ngrohjen globale , e ndjekur nga ftohja globale. Përmbysja e elementeve natyrore shënon fillimin e Tranzicionit dhe ngrohja globale ka qenë prej kohësh temë diskutimi, duke shërbyer si treguesi i dytë.

Ky Tranzicion nuk është unik në historinë e Tokës. Konsideroni dinosaurët, të cilët u zhdukën pothuajse menjëherë, ose më saktë, iu nënshtruan një rënie të papritur të temperaturës.

Si po shkon Tranzicioni?

“Tri ditët e errësirës” i referohen hyrjes së Tokës në rripin e fotonit që rrethon Sistemin tonë Diellor gjatë Tranzicionit. Rripi i fotonit përbëhet nga një grup i dendur grimcash drite me frekuencë të lartë aq të trasha saqë errësojnë dritën e Diellit.

Një frekuencë e ulët do të na pengonte të përshkonim brezin e fotonit, duke shpjeguar rritjen e ndjeshme të dridhjeve.

Udhëtimi nëpër brezin e fotonit pritet të rezultojë në tre ditë errësirë ​​të plotë, duke sinjalizuar zhvendosjen fizike të Tokës dhe ngjitjen në dimensionin e katërt. Ndërsa shumë pretendojnë se jemi tashmë në 4D, nuk është kështu; shumë kanë arritur këtë nivel në vetëdije, por jo ende në formë fizike. Këta individë janë të përgatitur për Tranzicionin.

“Tri ditët” do të zgjasin përafërsisht 7-10 ditë, me errësirën që zbret dhe ngrihet gradualisht. Ndërsa Toka i afrohet brezit të fotonit, një ndjenjë e përhapur, e pashpjegueshme e ankthit dhe panikut do të prekë të gjithë, duke shënuar një tjetër shenjë të Tranzicionit – ankthin kolektiv.

Të gjitha frikërat tona do të dëbohen nga thellësia e ndërgjegjes njerëzore, pasi këto janë energji me dridhje të ulët që pengojnë Tranzicionin. Zhvendosja fizike e Tokës do të jetë e prekshme; do të dëgjohet një gjëmim dhe zhurmë kërcitëse. Për 12 orët e para, përvoja do t’i ngjajë një lëshimi rakete në hapësirë ​​- zhurma e motorit, lëkundjet, dridhjet dhe mbingarkesat e motorit. Ashtu si astronautët, ne thjesht do të presim zhvillime të mëtejshme.

Më pas, një errësim i shpejtë dhe një rënie e temperaturës do të pasojë, dhe njerëzit do të përjetojnë ndjesi të ngjashme me ato të dinosaurëve. Për dy ditët në vijim, errësira dhe i ftohti do të mbizotërojnë – rrezet e diellit nuk do të arrijnë të ngrohin planetin tonë, pasi ne do të kemi hyrë tashmë në brezin e fotonit.

Individët mund të përjetojnë ftohje më shumë nga brenda sesa nga jashtë, pasi fillon një zhvendosje nga trupat fizikë të bazuar në proteina në format më të lehta. Njëkohësisht, mund të shfaqen aftësi të reja dhe mund të krijohen lidhje midis njerëzve dhe formave të jetës jo të bazuara në karbon.

Në ditën e tretë, kur Toka hyn plotësisht në brezin e fotonit, do të fillojë kalimi në dimensionin e katërt, i shënuar nga tre ditët e njohura të errësirës. Gjatë kësaj periudhe, do të jetë jashtëzakonisht e errët dhe perceptimi konvencional tredimensional i kohës lineare do të pushojë së zbatuari.Në këto ditë errësirë, individët do të bëhen të palëvizshëm dhe do të përjetojnë një zhvendosje vibruese, duke përgatitur trupin e tyre për një formë të ndryshuar të ushqyerjes dhe frymëmarrjes. Metabolizmi do të ngadalësohet deri në një pikë ku ndjesitë e të ftohtit ekstrem, urisë ose nevojave të tjera nuk do të ndihen, duke rezultuar në ngecje të plotë.Pas dy ose tre ditësh të tjera, errësira do të fillojë të pastrohet dhe ne do të kalojmë në një botë të re, në një mbretëri të re.