Tucker Carlson pretendon se UFO-t pilotohen nga “entitete shpirtërore”


Ish-prezantuesi i Fox News pohoi gjithashtu se ka baza të UFO-ve si nën tokë ashtu edhe nën oqean.Duke folur gjatë një episodi të fundit të podcast-it të “The Joe Rogan Experience” , Carlson, i cili sigurisht nuk është i panjohur për pikëpamjet e diskutueshme, nënvizoi se çfarë mendonte për fenomenin e UFO-ve.

Në vend që të nënkuptojë se UFO-t pilotohen nga vizitorë jashtëtokësorë nga një planet tjetër, Carlson parashtroi idenë se këto objekte në vend të kësaj kontrollohen nga një lloj ‘entitetesh shpirtërore’ që mund të kenë qenë të pranishme në Tokë për aq kohë sa njerëzimi.

“Ka shumë prova që ata janë nën oqean dhe nën tokë,” tha ai.

“Ata kanë qenë këtu për një kohë të gjatë dhe është shumë e qartë për mua se ata janë entitete shpirtërore.”

Ai e sqaroi më tej këtë pikë duke shpjeguar se me “shpirtërore” ai nënkuptonte se këto qenie janë “mbi natyrën e vëzhgueshme” dhe “nuk sillen sipas ligjeve të shkencës”.

Kjo ide e UFO-ve që janë shpirtërore, dhe jo jashtëtokësore, i bën jehonë pikëpamjeve të individëve të tjerë të profilit të lartë, duke përfshirë kongresmenin e Misurit Eric Burlison dhe ligjvënësi republikan Tim Burchett.

Burchett në veçanti i bëri referenca të qarta Biblës dhe UFO-ve vitin e kaluar.

“Kapitulli i parë i Ezekiel-it është shumë i qartë nga një pamje e UFO-ve,” tha ai në atë kohë.

“Sa herë që përdor termin engjëj, për mua është sinonim i një qenie ekstradimensionale”.