Alban Skënderaj më datën 6 Qershor në Stadiumin “Air Albania”


Dea Llojdia-Redaktore Lifestyle

Alban Skënderaj më datën 6 Qershor në Stadiumin “Air Albania” pas 20 vitesh karrierë do të bëj një koncert të paharrueshëm ku do të kendoj hitet e tij dhe këngët me shikueshmëri më të lartë.Mos e humbisni si mundësi.

Alban Skënderaj është një nga këngëtarët më të pëlqyer nga publiku shqiptar, lindur më 20 prill të vitit 1982 në Lushnjë, por me origjinë nga qyteti i Vlorës.

Ka fituar Top Fest përkatësisht në vitet 2005 dhe 2006 si edhe Kënga Magjike në vitin 2012.

Ai është i martuar me këngëtaren e njohur, Miriam Cani.