Alissia Gjoni-O njeri !…


O NJERI !…

O njeri ! me vite je duke ndryshuar si pas

moshes ! edhe nuk je ket duke e kuptuar fare …

Qdo gje qe me pare te bente te kenaqaur nuk te kenaq me..

Te gjitha ato qe dikur mendoje se duhet te besh ,tani me

eshte vetem nje hije e mbetur ne kujtimet e tua…DHe ti

shkemben ,pa e menduar per pak heshtje shpirterore …

DHe paqen e mire e pret me gezim …Ashtu qe sa me shume

vite te numerosh , aq me shume do i vlersosh ,duke degjuar

njerezite qe nuk flasin shum…

BY..Alissia Gjoni…AUTOR ..KOSOV..