Asaj…Eralda Cuko


Kur ajo m’vështron me mall,

shpirti im merr hov si valë…

Për të zemra mu ka ndalë,

kur m’është pranë s’gjej dot fjalë…

Ajo ndrin si yjet e qiellit,

timen udhë çdo ditë ndriçon…

Dhe në vështirësi kur gjendem,

me të pranë cdo gjë m’kalon…

Kaq e ëmbël m’është ajo,

ndaj me ëndje e vështroj…

Si vegim më vjen në ëndërr,

bashkë me të sikur lodroj…

Thellë në shpirt m’fle ajo,

ndaj kjo zemër e do shumë…

Nëse ndodh të më mungoj,

me dëshpërim mbulohem unë…

Eralda Cuko

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe duke buzëqeshur