Astronauti i Apollo 15 thotë se jashtëtokësorët krijuan racën njerëzore


 

Megjithëse shkenca tradicionale beson se kjo është thjesht absurde, në mbarë botën janë gjetur shumë prova që mbështesin teorinë e lashtë të alienëve. Ndoshta lidhja më kritike midis shfaqjes së qytetërimit dhe qenieve të huaja mund të gjendet në vetë historinë e njerëzimit, e fshehur në dorëshkrimet e lashta dhe pllakat prej balte që kanë mbijetuar për mijëra vjet.

Një shembull i kësaj është lista e Mbretërve të Lashtë Sumerian, e cila përshkruan mbretërit që sunduan Tokën për një total prej 241,200 vjetësh që kur sundimtarët origjinalë zbritën nga qielli. Kjo listë e lashtë është shkruar në gjuhën sumeriane, gjuha e parë e shkruar me shkronja kuneiforme. Është një gjuhë e izoluar, që do të thotë se ne nuk njohim ndonjë gjuhë tjetër të lidhur me të prejardhësve. Ai përmban gjenerata të shumta mbretërish që sunduan Sumerin e Lashtë, duke detajuar kohëzgjatjen e tij dhe vendndodhjen e mbretërive.

Studiuesit tradicionalë besojnë se jo çdo gjë e shkruar në Listën e Mbretërve Sumerian është e saktë. Ata shpesh pretendojnë se lista e Mbretërve Sumerian është një përzierje e tregimeve prehistorike dhe mitologjike, të cilat flasin për perënditë që sunduan Tokën, duke shijuar mbretërime absurde të gjata. Por supozoni se udhëtojmë një gjysmë bote, nga Mesopotamia e lashtë në Amerikë. Në atë rast, ne do të zbulojmë se si libri i shenjtë i Majave të vjetër, Popol Vuh, përshkruan qeniet që krijuan njerëzimin.

Krijuesit e racës sonë në Popol Vuh përmenden në tekste si:

  •  Krijuesi
  • Të Lashtët
  • I pari
  • Dominuesi
  • Ata që Krijuan
  • Ata që dhanë jetë
  • Ata që rrinin pezull mbi ujë si Aurora e lehtë

Megjithëse këto tekste të lashta, të përmendura më lart, janë të jashtëzakonshëm, ndoshta edhe më shumë janë artefaktet e panumërta që janë gjetur të shpërndara në të gjithë globin, duke përfaqësuar qenie tmerrësisht të ngjashme me astronautët modernë. Dhe ndërsa fliste për astronautët, Al Worden (7 shkurt 1932 – 18 mars 2020), ish-astronaut dhe anëtar i misionit Apollo 15, kishte diçka magjepsëse për të thënë për jetën aliene ndërsa fliste me Mirëmëngjes Britani.

Al Worden ishte një astronaut dhe inxhinier amerikan, i cili ishte piloti i Modulit të Komandës Endeavour gjatë Misionit Hënor Apollo 15 në 1971. Ai është një nga 24 njerëzit që shkuan në Hënë midis 1969 dhe 1972. Ish-astronauti është gjithashtu i listuar në libri i rekordeve botërore Guinness si “qenia njerëzore më e izoluar”, pasi kaloi gjashtë ditë vetëm duke rrotulluar Hënën, duke përfunduar 75 xhiro rreth tij.

Ndërsa fliste për Good Morning Britain, Al Worden u pyet nëse besonte se alienët ishin të vërtetë dhe përgjigja e tij i habiti të gjithë ata që ndoqën intervistën. Ish-anëtari i Apollo 15 tha se alienët janë të saktë dhe erdhën në Tokë në të kaluarën e largët dhe krijuan qytetërimin tonë. Nëse duam të kërkojmë prova, duhet të shohim letërsinë e lashtë sumere.

“Ne jemi alienët, por mendojmë se janë njerëz të tjerë. Por ne ishim ata që erdhëm nga diku tjetër sepse dikush duhej të mbijetonte, dhe ata hynë në anijet e tyre të vogla kozmike dhe erdhën këtu dhe zbarkuan, dhe pastaj filluan qytetërimin këtu. Dhe nëse nuk më besoni, merrni libra për sumerët e lashtë dhe shikoni se çfarë kanë për të thënë. Ata do t’ju shpjegojnë menjëherë.”