Bashkim Saliasi-Harmoni


Bashkim Saliasi

Harmoni

Sa i lumtur ndihem,

jemi popull me krenari.

Katër besime kemi,

Jetojmë në  harmoni,

Tërë festat i festojmë,

Jemi lidhur me krushqi,

Mysliman e ortodoks,

Katolik e bektashi.

Bashkë në punë,

E bashkë në shkollë,

Jetojmë në Shqipëri,

S’kemi ndarje krahinore,

Jemi popull iliri.

SHQIPËTAR

Shqiptar dhe dardan,

Popull, i vjetër pagan,

Hiqni dorë nga turqizmat,

Jemi më të vjetërit në Ballkan..

About Post Author