Bëj mirë e gjej keq!-Natasha Ilia Çuro


Bëj mirë e flake në det..

Bëj mirë sa ke në dorë..

Po në fund do flasin keq..

Mosmirënjohës ka kjo botë…

Bëj mirë dhe mos përflit..

Asnjë nuk ngelet i kënaqur..

Mosmirënjohje ke me prit..

Njerzit me ligësi janë mbarsur…

Bëj mirë e të thonë plaç..

Asnjëherë s’do të duan..

Në kurriz ke mbajtur mjaft…

Sa ikin.. llafet filluan..

I ndihmon.. e të urrejnë

Afrohen sa kanë nevojë …

Më pas kokën nuk të kthejnë..

As nuk të flasin me gojë..

Më mirë larg e dashuri..

Kjo është e mirë mardhënie..

Me tëndin ha e pi…??

Popull e tha këtë thënie…

Autore:

Natasha Ilia Çuro Greqi

ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ε ΒΡΊΣΚΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ!

Κάντο to καλό και ρίξε το στη θάλασσα..

Κάνε κια όσο μπορείς..

Αλλά στο τέλος θα μιλήσουν άσχημα..

Αχάριστος είναι αυτός ο κόσμος…

Κάνε το καλό και δεν σας σέβονται..

Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος.

Η αχαριστία είναι πάντα ε περιμένει..

Οι πονηροί άνθρωποι κυοφορούνται…

Κάνε το καλό και σε λένε να σκάσεις ..

Δεν θα σε αγαπήσουν ποτέ..

Έχεις κουβαλήσει πολλά στην πλάτη σου…

Φεύγουν κια άρχισουν να σε κακολογεισουνε..

Τους βοηθάς τούς αγαπάς και σε μισούν.

Πλησιάζουν όσο χρειάζονται..ε έχουν ανάγκη..

Μετά λένε δεν σε γνώρισω κια δεν σε βλέπουνε..

Εν δεν σου μιλάνε καν…

Καλύτερα μακριά κια αγάπη ..

Αυτή θα ήταν είναι μια καλή σχέση..

Με τούς δικούς φάτε και πιείτε …??

Ο λαός είναι σοφός κια είπε αυτό το ρητό…!!

Συγγραφέας:

Nατασα Ηλία Τσουρο Ελλάδα