Bëma zemrën të të dojë!..Ardian Muça


Bëma zemrën të të dojë!..

Shumë e lodhe me premtime

Nuk i le një dhëmbë në gojë.

Mjaft të lutem me “ledhatime”!.

*

Ngrohma zemrën moj lozonjare.

Shkrija akujt,që t’ë çelin lulet.

Largoja aortës ftohjen polare.

Dhe rriji në shpirt,te pekulet.

*

Dashuria nuk do pirun e lugë.

“T’ë lumtë dora,s’i thotë guzhinierit”!

S’është mëkat që dridhesh s’i centrifugë.

Vlon s’i llavë n’ë fund të kraterit..!

*

Karikoma zemrën me energji pozitive.

Nga rryma jote të bëhet hyjnore.

Mjaft absurdi,i dha frym negative.

Eja t’ngrejmë çerdhen,s’i përmendore.