Copëza jete…Begu Davë


Copëza jete…

Z’varritur kohërave ,

Sy-shpirti fluturon

Diku në krahë ëndrrash ,

Fryma harxhohet kot !

E zemra e venitur rreh n’hije t’vet.

N’piskamë t’shurdhët pa kohë ,

N’kacafyetje mirazhesh ,

Pret një tjetër jetë

Si dje , ashtu edhe sot.!

Copëza jete….,

N’heshtje t’ndryshkur gjithnjë ,

N’pa fuqi t’luftës t’nervave,

N’errësirë vritet pa zhurmë dhe luhet me të…!