Dashuri e pa thënë-Betty Plepci


Dhe po….vjen nje dite qe njerezit ikin…ikin duke lane pas dhimbien qe kajhere te vret aq shume sa s’ di si ta ndalesh.

Disa te tjere ikin me dashje pa kuptu se sa shume lendon largimi i tyne.

E disa te tjere largohen sepse ashtu e ka shkru jeta fatin e tyne,ndoshta nuk duan por ashtu duhet…sepse aty perfundon rruga e tyne.

Me sa duket kjo jete se ka mendu se sa e veshtire asht te shohesh si ikin njerezit qe duam me shpirt e na lan ne mes te rruges.

Kush te don vertet nuk largohet…nuk te injoron…nuk behet indiferet…sepse prepara se te doje…te respekton..

Nje person nuk e humbet vetem kur iken,por e humbet athere kur e ke afer por ndjehesh vetem…✍✍🤔🤔

Dashuri e pa thënë

Deshta dikur unë një vajzë

Me shpirt te paster e kristal

Asnjëherë si thashe të dua asaj

Edhe pse zemera e dashti mjaft.

E amel e bukur ishte ajo

Si natyra e bukur ne pranvere

Sa shume shpresonte me i thane

Te dua…por l’ja thashe asnjihere

Mbreteronte fuqishem te une

Si mbreti qe ka nje mbreteri

Ajo ishte mbreteresha e zemres time

Por une nuk u bana mbret kurrë

E atij te pastrit shpirt

Mos lere asgjë per vonë

Kur ndjehet thuaje menjëherë

Duke pritur humbasim kohen tonë

Dhe nuk marrin dashni asnjëherë.