Dashuri që s’ka fund!Blerta Basha


Blerta Basha

Nga dashuria juaj jam e rrethuar,

Ju kam si uji i bekuar nga zoti,

Shikimi i parë i syve në mëngjes,

Është dashuria juaj si lulet me vesë.

Ju jeni rrezja e par e diellit,

Më ngrohni në shpirt e në zemër,

Ju dy thesarët e mi të vërtetë,

Që mbani më të bukurin emër.

Ju ndriconi më shumë se diamandi,

Dhe nga floriri ngjyrën si mjalti,

Me ju shoh dritë dhe në errësire,

Dashuria juaj nuk shuhet kurre.

Ju jeni dashuria e madhe e vërtetë,

Që doni pa kushte në jetë,

Ju ka bekuar i madhi zot,

Dashuri që ska fund në gjithë këtë botë!!

Blerta Basha.22.Nëntor.2023

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz duke buzëqeshur

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 44

Të gjitha reagimet:

11