Dubai-magjia nuk është nafta, por një artefakt magjik kristal, një përcjellës i parë kristalore, që ndodhet nën sipërfaqe


Dubai është i njohur për të dhënat e arkitekturës dhe ndërtimit. Pavarësisht besimit se Dubai është rritur nga fitimet e papritura të naftës, burimi kryesor i të ardhurave të qytetit është ekonomia, në veçanti zhvillimi dhe shitja e pasurive të paluajtshme.

Pra, çfarë e bën këtë vend kaq popullor, ku njerëzit nga e gjithë bota janë të etur për të jetuar dhe punuar? Dhe nga vjen një energji kaq e vërtetë, e aftë për të shndërruar shkretëtirën në metropolin më të bukur në botë në një kohë të shkurtër?

Sfondi magjik i Burj Khalifa

Simboli i qytetit është Burj Khalifa, dhe nuk është thjesht një ndërtesë madhështore. Ajo është mbi një vend fuqie, mbi një kristal energjie, e cila ndodhet nën ndikimin e planetit dhe është në vetvete një ndjekës i vërtetë kristalore.

Kulla ka tre krahë. megjithëse zyrtarisht besohet se baza e kullës është një “zambak merimangë” e stilizuar, por para së gjithash, ka një lidhje me simbolin e trinitetit, i cili është një hajmali dhe simbolizon unitetin e tre botës: energjinë, çështjen dhe informacionin. Përdor gjeometrinë e shenjtë si në strukturën e vet kullës, ashtu edhe në elementet, dekorimet, simbolet, madje edhe në projeksionet e shfaqjes me lazer në pamjen e objekteve.

Shatërvanët dhe uji janë gjithashtu përçues, duke përcuar rrjedhat e suksesit të kryera nga kulla. Fishekzjarret e nisura e shtojnë zjarrin e listave të plota të elementeve të përfshira.

Kulla ka frymën e saj, siç duket drejtpërdrejt nga mbishkrimi deklarues:

Kur shikoni projektin Burj Khalifa nga lart, mund të shihni një vulë magjike, e cila formohet nga rrathë, harqe rrugësh dhe rrugë ujore.

Kështu, mund të konkludojmë se nën kullë dhe nën vete Dubain ka një burim bollëk, për të cilin ata e dinin ,pra ndërtuesit e kësaj mega-strukture. Dhe për momentin është një përcjellës i energjive kristalore nga toka në hapësirë ​​​​dhe mbrapa.

Nuk është rastësi që njerëzit tërhiqen nga kulla si një magnet: në fund të fundit, ata pranë saj në rrjedhën e energjive të fuqishme mund të zbulojnë potencialin e tyre krijues dhe t’i bëjnë ëndrrat realitet.