Eja-Sherife Allko


Sherife Allko

Eja ,puthma shpirtin në vlagën e përcëllimit

Mos qëndro në errësirën e heshtjes për kaq shumë kohë .

Ti gjithmonë më ke dhënë zemër ,vizion

Nuk më le në errësirën e injorancës ,

Më bëre të shndritshme përbri yjeve në qiellin e largët .

Eja,puthma shpirtin

Dhimbja ka lënë gjurmë në distancë pa limit .

Përshkruaje rrugën nëpër zemrën time,

Si peneli mbi kanavacë me nuancat më të bukura të dashurisë .

Qëndro në të me forcën e guximit .

Eja,ec këmbëzbathur me kilometra të tëra ,

Puthma shpirtin e zhuritur dhe

çdo qelizë në trupin tim .

Sherife Allko