Ëndrra ime-Aferdita Hadaj


*********************

Maji, bukur mbushi plot

Malet fushat gjelbërim

Lulet kan çelur burbuqe

Zogjtë në”korë” cicërijnë.

Fshatrat mbushur hijeshi

Sa lezet natyr e bukur

Bagëtit ndër monopate

Oh sa panoram e bukur.

Një flutur……..doja të isha

Të shetis…..lulet me radhë

Dhe në bletë zoti t’më kthente

Të mblidhja mbi to nektarë.

Nga poetja : A Hadaj.🇦🇱