Ethem, si i ke punët me Zejnep-Ethem Çipi


Ethem, si i ke punët me Zejnep,

më pyeti një mike nga përtej detit,

të jem i sinqertë doja t’i bëja bisht,

por asnjëherë më kanë pëlqyer heshtjet.

Si ti me të dashurin tënd, – doja t’i thoja,

ndonëse këtë herë zgjodha të hesht,

se dashuria ka dhe dallgëzimet e veta,

si ju të gjithë dhe unë – Zejnep.