Familja është drita e syrit që shikojmë:Nga Sheqere Sina


Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe teksti

Familja èshte drita e syrit që shikojme..

Pa sy èshte errèsirë.

‐Familja është ure kalimi qe kalojmè..

-Familja është dielli….

Ështe bërthama,

është çatia qe neve na mbron nga rrëbeshi stuhia!

-Familja ështè rrënja e trungut të pemës,

që fruta prodhon…

‐Është embrioni qe shton dhe shumëfishon….

-Familja e kulturuar nxjerr fëmij te edukuar nderon kombin!

-Duke pasur nje besnikeri, dashuri,korrektesi, tolerance,dhe ‐humanizëm,

-Respektimi i çiftit me njëri tjetrin, komonikimi…

Të dëgjojnë me vëmendje për zgjidhjen e broblemeëve, në familje.

Kjo familje ka zhvillim….

Dhe jep kulturën e kombit.

Asnjëhere bisetat e çiftit nuk dalin jashte ngelen midis njeri tjeterit.

Besnikeria

sjellë bashkim.

Edhe femijet e tyre per mos i ngaterruar.

Secili fëmi ka nje vend në zemren e babait dhe te nënës.

Kjo familje besnike komonikuese dhe e bashkuar.

Ka nivel kulturor rrit vlerat dhe nderon kombin.

-Fal dashuri..

Largon hasmërite,urrejtiet, dhe shumfishon dashuri..

-Shpirti human i paster sjelle dielle… në zemrat e semuara.

Largon te keqen.

Kjo familje asnjehere nuk del nga bujaria dhe thjeshtësia.

Autore: “SHEQERE SINA OZUNI “

TE DREJTAT JANE TE REZERVUARA.13.0 3.20.23.

ALBANIA.

All reactions:

Shkruaj një koment…