Isha ulur…Vilson Mersinllari


—————-

Isha ulur jashtë,tek pragu i derës

dhe në mëndjen time,një ndjenjë kaloi

sa shumë shpejt iku, kjo stina e Verës

rrugën kaq shpejt,Vjeshtës ja lëshoi.!!

Por tek pragu i derës,një gjë po mendoja

stinët njëra,tjetrën,radhën respektojnë

dhe njerëzit të respektonin njëri,tjetrin do doja

kjo do ishte gjë e mirë,për të ardhmen tonë.

Çdo stinë e vitit,bukurinë e saj ka

çdo stinë ka,dhe peripecitë e veta

kush i kalon mirë,kush me halle të mbëdha

s’kemi çfarë bëjmë,kështu është ndërtuar jeta.