Kjo natë po më mundon!Blerta Basha


Blerta Basha

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

“KUJTIMET E JETËS”

Eh kjo natë sa po më mundon shpirtërisht për ty,

Dua të fle gjumin ëndrrat ma ngacmojnë në qeliza,

Je ti..ti që më ke rrëmbyer zemrën në kraharorin tim

Merrmë te lutem merrmë se mu dogj kjo zemer,

E smundem ta durojë dot këtë vuajtje të shpirtit tim.

Edhe sa do duroj këtë vuajtje dashurie që djeg thellë

Smundem të mbyll sytë natën të fle pa ty përqafuar,

Eja të lutem më shuaj këtë mall që po më përvëlon,

Eja pra se zemra ime veç ty në gjithë këtë botë do

Se pa ty ska jetë ska dritë as diell asgjë veç errësirë kudo…

Eja edhe në ëndërr të pres me krahët hapur vërtetë,

Se je ti dashuria ime e jetës që më mbush zemrën,

Endrra duket si një e vërtetë më ç’mall magjishëm,

Dhe pres me padurim përqafuar me ty deri në agim.

Ti eja se shumë qan ky shpirti im dhe pret të vish,

Me padurim…

Blerta Basha.18.Janar 2024