Me lotin tënd më plagose!Godo Mehmetaj


Me lotin tëndë ti më plagose

dhe dhimbja zëmrën ma lëndoj

kur më shikoje ashtu e cilter

heshtje falje të kërkoj

Sytë e mi ti mi verbove

me një të ëmbël dashuri

mbi buzët e tua rrija si bleta

u merrja nektarin gjithë hijeshi

Ndoshta kurrë nuk më besove

se përgjimon të thash të dua

me ty da mbyll fundin e jetës

dhe lotët e tu do mien mbi mua ,

About Post Author