Mimoza Nebiaj:Përse vallë?


Nga Mimoza Nebiaj

Perse valle te desha

Kaq shume?

As vete nuk edi,

Ti hyre papritur,

Dhe mendjen se heq nga ty,

Perse valle te desha aq shume?

Si furtune hyre tek une?

Perse nuk e shmanga,

Ate ndjenje kaq te forte,

Perse nuk durova?

Dhe tek ty fort u shtrengova,

Perse te desha aq shume,

As vete nuk e di

Nuk te pelqeva trupin,

As pamjen qe kishe ti

Po vec zemren,

Qe depertoi aq shume tek une…

Dot nuk durova dhe zemren

Ta dhurova une,

Perse valle te desha?

Perse une nuk di ta shpjegoj,

Por kur nuk e di,

Kjo eshte dashuri,

Perse valle te desha ty?

Valle zemra ime,

do te qendronte aty?

Perse? Perse? Perse?

Te desha une tyyyyy?