Mos ma përçmo-Fatbardha Zirka Menaj


Mund të jetë një imazh i 1 person, duke buzëqeshur dhe rroba gjumi

Mirësjelljen “time” mos ma përçmo

Kujdes, ti o njeri ,me kepucët llustrosur

Sepse mirsjellja ime i ka rrenjët të lashta

Vjen nga familije e varfër ,por e nderuar

Nga dy prindër fisnikë,me rriten me vuaje ,

por me mirëedukuan !

Miirësjelljen” time” mos ma përçmo

Kujdes ti o njeri, mos e shtyp gazin ….

Vendosi frenë gojës , fjalëve dhe trurit

Fjala ime , gotë e mbushur me ujë te kristalte

Mirësjellja ‘jote’ gotë servirë ,me balt të turbullt

Mirësjelljen “time” mos ma përçmo

Kujdes ti o njeri, e thjeshte fjala ime dhe e çiltër

Nuk shtirem as shitem, për inters dhe fame

Mirësjellja ime ,s’është diplom universare

Por muret, qe hedhë në një shoqeria të paster

Mirësjellja jote o njeri êshtë ,dinakri e ëmbël

Mirësjellja te mua ka lindur,ësht në palcë dhe gjen !FATBARDHA ZIRKA MENAJ 19/3/2024

Shiko statistikat