Mysafirë…Eli Nebi -Plaku


Në këtë botë erdhëm

jo se deshëm vetë..

Jeta ne na zgjodhi

na dërgoi ftesë

“Mirsevini, – tha..

ju presë me dëshirë

Gunën nuk do të shtroni

erdhët mysafirë..

Këtu do punoni

do hani, do pini

Dhe çfarë t’ju teprojnë

këtu do ta lini…”

Ndaj, këtë jetë

gëzoje, njeri..

Mos lejo lakminë

vlerat të t’i nxijnë..

Ndalu pak..

merr frymë

Jo me kaq revansh

taxi e largimit

Është pa bagazh…

Përpiqu, bëjë miq

jo urrejtje, smirë

Që të thonë ” djesë pastë”

qe njeri i mirë..!!

Eli Nebi -Plaku ( ripostim)

Mund të jetë një imazh i 1 person, duke buzëqeshur dhe syze

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 810

Të gjitha reagimet:

10Piro Millona Minella, Gori Stafa dhe 8 të tjerë