Ne jemi një !…Fatmir Pushi


NE JEMI NJË !…

FATMIR PUSHI

Të mos ketë …….ndarje mes nesh,

Ne !.. … shpirti ,dhe trupi, jemi një,

Në hapësirën shumë, demisionale,

Të dy jemi bashkë ……në gjithçka.

Ne ecëm nga e kaluara në të ardhmen,

Duke lënë pas vetëm gjurmët dritën,

Miliona shekuj përmes esencës ,

Shtegu ynë i ndritshëm po përhapet.

Unë dhe ti jemi dy qënie të shkëlqyera,

Secili është i bukur siç e ka bërë nëna,

Ne jemi bashkimi ………..dashuris,

Në dimër, ver, pranver, e vjeshtë ,

Nuk kemi frikë nga asnjë rrezik,

Sa herë që shëmben galektikat,

Shpirtrat, dhe duart i shtrëngojmë fortë,

Dashuria na jep forcë në çdo shteg.

Në çdo hapësir ………e koh të re,

Do të gjëmë gjithmonë gjithësi,

Nuk ka forcë që tna ndaj ne të dy,

Në shpirt e trup ne të dy, jemi një.