Një dritë në errësirë!-Laureta Malaj


Laureta Malaj

Në errësirën e thellë ku hijet mbizotërojnë ,

më shfaqesh si një dritë ,një yll që ndriçon .

Me një shkëlqim të qetë që largon çdo frikë ,

ti je jeta ime ,ma bën natën dritë .

Një botë të ndriçoja me magjinë e yjeve ,

ku nata bie dhe terri e ka përpirë .

Kur shpirti kërkon dritë për të gjetur paqe ,

aty do të më kesh në çdo hapësirë.

Në rrugët e jetës kur të shkosh më larg ,

një udhërrëfyes do ta kesh pranë .

Aty do të jem në çdo ndalesë të strukur,

që ta motivoj ,ta bëj më të bukur !