“Nostalgji”-Afërdita Hadaj


“NOSTALGJI”

Për vitet….e bukura,

nostalgji….gjithmon.

të,kënaqin…shpirtin,

kur…..fotot….shikon.

Në to sheh freskinë,

Pranverën,në shpirt.

Lumturinë, e viteve,

e tregojnë dhe sytë.

Buzëqeshje….bukur,

trëndafil…..me vesë.

Gërshetin…e…bukur,

rritur….gjer…në brez.

A’h rini…..e……bukur,

ku…u fsheve…vallë?

Më thuaj…..sekretin,

të vi…të shuaj, mallë.

Do vi…. dhe…..do iki,

shum, nuk të bezdis.

Kam ardh,shoqëruar,

me vitet, e pleqërisë.

Po…..s’më…..vjedhin

dotë…bukurinë ….që

kam……në…….shpirt.

A.Hadaj

About Post Author