Nurie Baduni:Unë apo heshtja?


UNË APO HESHTJA?

Dhe unē e heshtur eci krah teje,
Pse dreqin guximi mē mungon?!
Ti frymon i trembur në heshtje,
Kush valle mē shumë të frikson??

Eh moj heshtje, dënimin po vuaj,
Heshtjen marr dënim e sērish e kërkoj,
E mjera unë si ndjenjën po e shuaj,
E ti i trembur më shumë më largon,,,

Të kam mik or mik e mik tē shpallur,
Po ndjesi e ëmbël seç mē ngacmon,
Bēj të flas por heshtja më ka ndalur,
I përkasim brezit ku mashkulli kērkon.

About Post Author